Shkarko Lajme ne Formatin PDF
Albanian philharmonic orchestra

      Lajme dhe Ngjarje

 

 

Mire se vini ne faqen e Orkestres Filharmonike Mbareshqiptare
Albanian Philharmonic Orchestra

Mirë se vini në faqen e internetit të Orkestrës Filharmonike Mbarëshqiptare,

ansamblit më të ri artistik mbarëshqiptar në Evropën Juglindore!