miqte dhe mbeshtetesit

 

Miqte dhe Mbeshtetesit
Albanian Philharmonic Orchestra

KJO FAQE I TAKON MBËSHTETËSVE TANË TË SË KALUARËS DHE SIDOMOS ATYRE TË SË ARDHMES!


Ne duam të falenderojmë për ndihmën e dhënë:

Shoqatën Humanitare „Nënë Tereza“ në Mynih, Gjermani

Filharmoninë – Opera e Republikës së Kosovës

img img

MBËSHTETJA MEDIALE NËPËRMJET

Radiotelevizioni Shqiptar (RTSH) (Shqipëri)

Top Channel, (Shqipëri)

Albanian Broadcasting Company (ABC) (Shqipëri)

Deutsche Welle (Redaksia e Gjuhës Shqipe) (Gjermani)

Koha Vision (Shqipëri)

NEWS24 (Shqipëri)

RTK (Kosova Radio and Televizion Company) (Kosovë)

KTV (Kosovë)

TV21 (Kosovë)

ALSAT Macedonia (ish RFJ e Maqedonisë)

GAZETAT:

Shekulli, Gazeta Shqiptare, Zëri, Lajmi, Sot, Shqip, Expres, Bota Sot, Korrieri, MAPO, Standart