impresSum

 

Impressum
Albanian-Philharmonic-Orchestra

Kjo faqe interneti është pronë ideore dhe artistike e Orkestrës Filharmonike Mbarëshqiptare.

Orkestra Filharmonike Mbarëshqiptare është institucion artistik i njohur me vendim gjyqësor Nr. 670 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë me datë 11 prill 2011.

Të gjithë përmbajtjet e teksteve, idetë, projektet dhe fotografitë e kësaj faqeje janë përgjegjësi dhe pronë e Institucionit Artistik „Orkestra Filharmonike Mbarëshqiptare“.  Ky institucion  është gjithashtu përgjegjës për cdo ndryshim të këtyre të dhënave në të ardhmen.  Riprodhimi dhe kopjimi i cdollojshëm i tyre pa lejen përkatëse të Institucionit Artistik „Orkestra Filharmonike Mbarëshqiptare“ do të ndiqet penalisht sipas ligjeve në fuqi të Republikës së Shqipërisë;

Faqja e internetit e Orkestrës Filharmonike Mbarëshqiptare është punuar dhe përgatitur nga
Arian Dermaku / Prishtinë.

Fotografitë nga Arben Llapashtica / Prishtinë

Të gjitha të drejtat e shkrimeve, publikimeve dhe fotografive të kësaj faqeje janë të rezervuara.

Copyright © 2011 ORKESTRA FILHARMONIKE MBARËSHQIPTARE